Gerrie Lemmers

Mijn naam is Gerrie Lemmers. Ik ben de drijvende kracht van GLM-Consultancy. Energiek en met passie. Met ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, en werkzaam binnen mijn eigen bedrijven, startte ik in 2008 GLM-Consultancy. Binnen deze bedrijfsactiviteit kan ik mij vooral bezighouden met mijn passie van de laatste jaren. Organisatiemanagement (o.a. project- of interim management) en als consultant (adviseur in de breedste zin van het woord).

Met mijn authentieke kracht, humor en gedrevenheid om te presteren, ga ik gericht op gestelde doelen af. Met open en heldere communicatie, een gezonde dosis lef en een vleugje hang naar avontuur, zie ik iedere opdracht met vertrouwen tegemoet. De MENS staat altijd centraal.

Ik werk het liefst in een spilfunctie. Zo kan ik actief en zelfstandig, maar ook samen met anderen, tot de gewenste bedrijfsresultaten komen.

GLM beschikt over een uitgebreid netwerk aan contacten in verschillende vakgebieden. Daar waar nodig kunnen zij optreden als partner of adviseur.

Header-over

Missie & Visie

Header-missie2

De missie van GLM-Consultancy is: “mensen (ondernemers) en ondernemingen sterker maken”. Het is mijn missie om mensen volledig vanuit hun unieke kracht te laten functioneren.

De visie van GLM-Consultancy is dat ik als interim manager de kwaliteit bezit om bedrijven, organisaties en teams te begeleiden in een traject of groei- ontwikkeling en verandering. Met het resultaat dat zijn commercieel, duurzaam en maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen.

Het is mijn missie om mensen volledig vanuit hun unieke kracht en waarde te laten functioneren in hun leven. Ik geloof in het zelfsturend vermogen van de mens. Wanneer je keuzes leert maken die dicht bij jezelf staan en je kunt zijn wie je graag wilt zijn vanuit acceptatie en liefde naar je zelf, werk je aan je eigen geluk.

Als coach betekent dit dat ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens de kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen wensen te kunnen realiseren en dat echte veranderingen van binnenuit de mens komen. Het vereist lef en daadkracht om naar jezelf te kijken. Als coach functioneer ik als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken