Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Groeicafé – Broeikas voor ondernemers

15 januari @ 08:00 - 11:00

€12,50

Het Groeicafé – Broeikas voor ondernemers, is een laagdrempelig, bruisend netwerkplatform voor ondernemers. Groei door Aandacht & Delen…

Elke ondernemer uit elke branche is – ongeacht de levensduur van het bedrijf – welkom. Het Groeicafé staat voor aandacht & delen. Aandacht voor jou, voor anderen. Kortom, aandacht voor ieders wensen om te groeien als ondernemer én je bedrijf. De organisatie deelt ervaringen “uit de harde klei” met als doel om deelnemers te inspireren om daaropvolgend ook ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Het programma voorziet in de opbouw van een “veilige” prettige sfeer waarin wederzijds vertrouwen centraal staat. Het Groeicafé ontvangt maandelijks maximaal 35 deelnemers om zodoende iedereen ook optimaal aandacht te gunnen.

Wanneer elke 3e dinsdag van de oneven maand. Kom jij ook in Januari, Maart en Mei? Inloop vanaf 8.00uur.

Aanvang programma 8.30uur met interactieve, onderlinge kennismaking. Einde: 10.30uur.

Locatie: Bistro de Umbelder, Markt 6a, Weert.

Deelname € 10,- p.p. exclusief ticketkosten €1,68 – Totaal € 11,68 inclusief 2 koffie en broodjes. Prijs dagkassa € 12,50

Aanmelden maandelijks opnieuw via: www.eventbrite.nl. Zoekterm: “Groeicafé” (é met accent gebruiken!) Voor deelname aan het groeicafé is geen lidmaatschap verplicht. Maak jezelf lid van de LinkedIn-groep/Groeicafé of via Facebook/Groeicafé en blijf zo automatisch op de hoogte van de komende programma’s en activiteiten.

In verband met de wet AVG wijzen wij erop dat er tijdens het netwerkevent foto’s worden gemaakt ter publicatie via Social Media. Indien je bezwaar hebt dat jouw foto wordt gebruikt dan dien je dit bekend te maken tijdens de bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
08:00 - 11:00
Kosten:
€12,50

Organisatoren

GLM-Consultancy
Multisign2
Weert Magazine

Locatie

Bistro de Umbelder
Markt 6a
Weert, Limburg 6001 ET Nederland
+ Google Maps

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken