Het Groeicafé

Als ervaren ondernemer zijn er diverse momenten waarop u behoefte heeft aan een klankbord. Doe ik het wel goed, is dit de beste keuze, hoe gaan andere ondernemers hiermee om?

Het Groeicafé in Weert is een broeikas voor ondernemers uit zeer diverse branches waar delen van kennis, kunde, ervaring en persoonlijke tips en tricks voorop staat. Het gaat niet alleen over succesvol zijn met je bedrijf maar ook nadrukkelijk over je eigen groei en ontwikkeling.

Het Groeicafé is een laagdrempelige informele netwerkbijeenkomst waar collega-ondernemers elkaar ontmoeten. Onder begeleiding worden wisselende ondernemers-thema’s besproken.

Om het echt laagdrempelig te houden doen we niet aan lidmaatschappen.

 

Quotes van enthousiaste bezoekers:

“Dankzij het Groeicafe heb ik diversiteit in mijnnetwerk gevonden, waarbij met elkaar meedenken ‘key is”. Frank Stultiens van SmitsVandenBroek, HR Advies & Personeelsdiensten

“…………Daarnaast worden concrete thema’s besproken, hulpvragen voor ondernemers komen aan de orde en er is dus gerichte actie. Een mooi initiatief waar ik graag aanschuif”. Laurens Coenen, Vitaliteitspraktijk VitalCare

 

Groeicafé staat voor Aandacht en Delen!

Wanneer, waar en hoe

Wanneer:        elke twee maanden

Tijd:                 08.30 – 10.30 uur (inloop vanaf 08.00 uur)

Waar:              Bistro de Umbelder, Markt 6a in Weert

Hoe:                aanmelden via www. Eventbrite.nl/Groeicafe <doorlinken>

Kosten:            10 euro bij vooraanmelding, 12,50 euro ‘aan de deur’

Ontbijt met koffie/thee staat voor u klaar

 

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken